Helow! 👋

Hejhejhejjj!

Ebbe och jag, i vÄr lÀgga som vi bara bor i 3 veckor till

HĂ€r Ă€r ett första inlĂ€gg i denna nystartade blogg 👋. Detta Ă€r dock inte min första blogg i livet, utan jag har testat detta off and on sen jag skaffade min första blogg, kring 2007 om jag minns rĂ€tt, med ett första inlĂ€gg som hette ”vad Ă€r en blogg?”. Lol. Tacolov lĂ€rde jag mig ganska snabbt vad det Ă€r. Och sen dess har jag Ă€lskat bloggar. Är fortfarande mitt absoluta favoritmedie. Har dock obvio varit ganska sĂ„ mycket sĂ€mre pĂ„ att hĂ„lla liv i mitt egna skrivande men dĂ€remot lĂ€ser jag bloggar typ varje dag, pga att det Ă€r nĂ„got som jag mĂ„r bra och njuter av. Till skillnad mot Insta dĂ€r jag allt som oftast kĂ€nner mig lite mer empty on the inside efter en god scroll. I bloggar fĂ„r man ju mer utvecklade resonemang och lĂ€r kĂ€nna folk och deras tankar, plus att de gĂ„r att strĂ€cklĂ€sa nĂ€r en har tid osv. Hursomhaver! Nu fick jag feeling igen och kĂ€nde att det vore skoj att skaffa ett litet dedicated space on the world wide web för att skriva och dokumentera saker jag gillar.

bild frÄn förra Äret pÄ stugis nÀr vi var precis nyinflyttade

Vad gillar jag dÄÄ? Det som blivit mitt största intresse pÄ senare tid Àr nog typ det allra mesta inom renovering, bygg, hus och arkitektur. Har alltid Àlskat all the above men har först de senaste 18 mÄnaderna kunnat praktisera det i större omfattning eftersom vi dÄ köpte vÄrt egna landstÀlle (lÀs stuga för alla som inte Àr stockholmare :-)) ). Och vi har ocksÄ precis köpt en ny lÀgenhet i Stockholm som vi fÄr tilltrÀde till i mars och som vi ska fixa med. SÄ projekt finns!

Min lilla familj ♄

Sen har vi ocksĂ„ byggt ut familjen för ca ett halvĂ„r sen dĂ„ vĂ„r lilla bebis kom ♄ SĂ„ nu bestĂ„r den av min kille Johan, babyEbbe och kaninerna Bosse och Bibi.

SÄ planen med den hÀr bloggen Àr primÀrt att dokumentera och skriva om vad som byggs och fixas med i stugan och lÀgenheten. Men ocksÄ lite andra spÀnnande livssaker slinker vÀl med ;-))) Join in!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s