Sommarlängt!!

Fick för ett litet tag sen den här bilden skickad till mig från en av mina besties Sofia (som bloggar om massa god mat på TheWayWePlay) och fick sån sjuk längtan efter sommar och SOL och VÄNNER!!! Bilden är tagen på vår nysnickrade altan i stugan i somras när Sofia och Chris hälsade — vilket var ett extremt nice och härligt besök.

Tiden prick just nu är så oerhört prövande med pandemi och isolering PLUS noll (!!) soltimmar på hela månaden. Fyyyfan alltså. Men den här bilden fick mig att påminna mig själv om att det förhoppningsvis kommer finnas ett post pandemi-liv också där ovan är möjligt igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s